Valentine.gr/The Greek Flowers Portal
 

flaglogo-gr.bmp (910 bytes)  

Unitedkingdom_sm.gif (528 bytes)  

Welcome To The Greek Flowers Portal

Home   Info   Contact   E-shop

   

Θέλετε να ενημερώνεστε καλύτερα από το Valentine; Γράψτε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση παρακάτω και κάντε κλικ στο κουμπί:


 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...

 

  ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ » Χιούμορ

Valentine.gr  

On-line παγκάκια

Στο Suffolk της Αγγλίας βρίσκεται το μοναστήρι του St. Endmundsbury. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από Βενεδικτίνους καλόγερους τον 11ο αιώνα και είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο για τους περίφημους κήπους του. Οι Alley Gardens, όπως είναι γνωστοί αλλιώς αυτοί οι κήποι, είναι διάσημοι για τα θεματολογικά τμήματά τους και την πλούσια χλωρίδα τους. Οι τοπικοί άρχοντες της περιοχής θέλοντας να αυξήσουν τον τουρισμό της αποφάσισαν να αναβαθμίσουν τους τεράστιους αυτούς κήπους και για το σκοπό αυτό ανάθεσαν την αναβάθμισή τους στη Microsoft!

Πόση σχέση μπορεί να έχει τώρα η Microsoft με την χλωρίδα και την πανίδα; Όση και ο Φάντης με το ρετσινόλαδο! Αυτό όμως δεν πτόησε την πιο διάσημη εταιρία πληροφορικής να αναλάβει το έργο. Κάθισαν λοιπόν τα σαΐνια της Microsoft και άρχισαν να σκέφτονται. Πώς να αναβαθμίσεις έναν κήπο; Γιατί αν ήταν να αναβαθμίσεις τίποτα παράθυρα (windows) εύκολα τα πράγματα. Σου φτιάχνουνε στο πι και φι ένα Windows2001XYZ και καθάρισαν. Ένας κήπος όμως δεν έχει παράθυρα, το πολύ πολύ καμιά πόρτα, άντε και κανένα παγκάκι. "Αυτό είναι!", είπε ο διευθύνων το έργο. Θα αναβαθμίσουμε τα παγκάκια!

Έτσι πέσανε με τα μούτρα στη δουλειά και το αποτέλεσμα ήταν αντάξιο μιας Microsoft. Τα πρώτα on-line παγκάκια είναι γεγονός. Τι ακριβώς είναι αυτά τα παγκάκια; Πηγαίνεις ας πούμε μια βόλτα για να απολαύσεις τον καθαρό αέρα, την χλωρίδα και την πανίδα του πάρκου, κάθεσαι στο παγκάκι και ανοίγεις τον φορητό σου υπολογιστή. Τον συνδέεις σε μια υποδοχή που υπάρχει στο παγκάκι και έχεις αμέσως δωρεάν πρόσβαση στο inetrnet. Τώρα αν ταιριάζουν τα on-line παγκάκια στους κήπους ενός μοναστηριού του 11ου αιώνα, αυτό είναι ένα ερώτημα. Πάντως οι άνθρωποι στο Suffolk δηλώνουν περήφανοι που εφάρμοσαν πρώτοι το υπαίθριο internet. Το ίδιο και οι άνθρωποι της Microsoft που έχουν την απορία όπως λένε να δουν ποια θα είναι η ανταπόκριση των επισκεπτών στη νέα αυτή δυνατότητα να είναι on-line σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Με 4 ασύρματα modems στο καθένα και με τις ανάλογες υποδοχές τα παγκάκια είναι έτοιμα προς χρήση περιμένοντάς σας να σερφάρετε ή να διεκπεραιώσετε την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία. Αυτά δεν είναι πλέον παγκάκια, είναι internet-cafe!

Πληροφορίες που φέρουν τα περιστέρια του πάρκου να έχουν προσληφθεί από την Microsoft σαν εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με την οn-line επικοινωνία ελέγχονται ως ανακριβείς.

Το ίδιο ανακριβής φαίνεται πως είναι και η παρακάτω ιστορία γι' αυτό και εμείς την δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη.

Ιστοριές ...για παγκάκια

Ο νεαρός Άγγλος απολάμβανε την μπύρα του καθισμένος σε ένα απόμερο παγκάκι από αυτά που έφτιαξε η Microsoft στο πάρκο των Alley Gardens. Ξαφνικά την είδε να έρχεται προς το μέρος του. Ήταν πανέμορφη με ένα βλέμμα που σε μαγνήτιζε. Το υπέροχο κορμί της έμοιαζε φυλακισμένο στο εφαρμοστό της ταγιέρ. "Θα είναι στέλεχος σε κάποια επιχείρηση", σκέφτηκε ο νεαρός βλέποντας το ντύσιμό της και το laptop που κρατούσε σφιχτά στο χέρι της. Εκείνη χωρίς δισταγμό κάθισε δίπλα του. " Θεέ μου τη ζέστη! Μπορώ να έχω λίγη μπύρα;" είπε. Ο νεαρός την έτρωγε με τα μάτια. Της έδωσε το κουτάκι με την μπύρα και καθώς εκείνη έπινε το βλέμμα του έπεσε στο ξεκούμπωτο ταγιέρ της. Αυτή λες και διάβαζε τις σκέψεις του ξεκούμπωσε ένα ακόμη κουμπί και του είπε με παθιάρική φωνή. "Είμαστε μόνοι, εσύ κι εγώ σ' αυτό το παγκάκι. Μπορείς να κάνεις ελεύθερα ότι περνάει αυτή τη στιγμή απ' το μυαλό σου". "Είσαι σίγουρη;" τραύλισε ο νεαρός. "Φυσικά. Τι περιμένεις λοιπόν;". "Μωρό μου, σ' ευχαριστώ", είπε ο νεαρός και όρμηξε προς το laptop, "πάντα ήθελα να δω τα e-mail μου από εδώ!"

Μιχάλης Πολίτης 

  

  ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ

Χιούμορ

Ένα μικρό σκουλήκι από το Μεξικό
"Μαργαριτάρια" στον κήπο σας
On-line παγκάκια
Θα ’θελα να ’μουν κηπουρός
Μια μπυρίτσα
Σαν τον Χότζα
Ανθοδέσμες τρομοκράτες!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...


 

Valentine.gr/The Greek Flowers Portal
....

Home | Information | Advertise | Contact Us | Greek Version | English Version