Valentine.gr/The Greek Flowers Portal
 

flaglogo-gr.bmp (910 bytes)  

Unitedkingdom_sm.gif (528 bytes)  

Welcome To The Greek Flowers Portal

Home   Info   Contact   E-shop

   

  ΣΠΟΡΟΙ - ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΣΠΟΡΩΝ

Valentine.gr  

ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ, ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
Σπόροι καλαμποκιού, εξωτικές και ιστορικές συλλεκτικές ποικιλίες

Σελίδα 1

Οι σπόροι του καλαμποκιού έρχονται από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου και μπορούν να καλλιεργηθούν σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο όλη τη διάρκεια του έτους. Η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει σπόρους από εξωτικές και ιστορικές συλλεκτικές ποικιλίες καλαμποκιού. Αρκετές από τις ποικιλίες της συλλογής δεν κυκλοφορούν πια στο εμπόριο σαν καλαμπόκι παραγωγής, γι' αυτό κι εμείς τις προτείνουμε κυρίως για διακοσμητικούς και συλλεκτικούς σκοπούς. Κάθε συσκευασία περιέχει ένα φάκελο με τους ανάλογους σπόρους (καθαροί σπόροι ανώτερης ποιότητας, συσκευασίας προελεύσεως Γερμανίας). Συνοδεύονται από φωτογραφία.

Στις παρακάτω περιγραφές μπορείτε να δείτε αναλυτικά:

α) Εικόνα του κάθε φυτού
β) Τον κωδικό παραγγελίας κάθε είδους
γ) Την ποσότητα σε τεμάχια (σπόρους) που περιέχει ο κάθε φάκελος

Οι σπόροι των εξωτικών και ιστορικών συλλεκτικών ποικιλιών καλαμποκιού είναι διαθέσιμοι όλο το χρόνο, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνα και άνοιξη (ανάλογα με την ποικιλία) και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 23310 60629 ή με e-mail στο sales@valentine.gr. Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας ανάλογα με την επιλογή σας. Η παράδοση γίνεται με courier στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε εντός μίας εβδομάδας ανάλογα με τη σειρά προτεραιότητας της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει περιορισμός ποσότητας. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 80 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

 Τιμή φακέλου 7,00€

DF 98722 Bloody Butcher
(Zea mays dentiformis)
Παραδοσιακή ιστορική ποικιλία από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Χρονολογείται από το 1845. Σε ποικιλία χρωμάτων σε διάφορες παραλλαγές του κόκκινου. Διακοσμητικό και φαγώσιμο, κατάλληλο για αλεύρι, για ψήσιμο και τηγάνισμα. Με αυθεντική γεύση καλαμποκιού.
DF 98745 Oaxacan Green
(Zea mays dentiformis)
Παραδοσιακή ποικιλία από το Νότιο Μεξικό. Καλλιεργείται από τους Ζαποτέκους ινδιάνους. Σε χρώμα πράσινο σμαραγδί. Οι ινδιάνοι τα καλλιεργούν με την μέθοδο των τριών αδερφών. Δηλαδή μαζί με ένα κολοκύθι και ένα φασόλι που σκαρφαλώνουν στο φυτό του καλαμποκιού. Διακοσμητικό και φαγώσιμο, τρώγεται φρέσκο αλλά και παράγει πράσινο αλεύρι για ταμάλες και τορτίγια. 
DF 98723 Earth Tones
(Zea mays dentiformis)
Παραδοσιακή ιστορική ινδιάνικη ποικιλία. Με κόκκους που καλύπτουν όλο το φάσμα των χρωμάτων σε ζεστούς γήινους τόνους. Από χρυσό, ώχρα, ποτροκαλοκόκκινο, μέχρι πράσινομπλέ και πράσινο. Διακοσμητικό και φαγώσιμο. Γλυκό αλλά περισσότερο κατάλληλο για αλεύρι. Πολύ καλή τροφή για κατοικίδια πτηνά.
Περιεχόμενο:
20 σπόροι
Περιεχόμενο:
20 σπόροι
Περιεχόμενο:
20 σπόροι

 

DF 98537 Strubbes Orange
(Zea mays dentiformis)
Παραδοσιακή ποικιλία από τις ΗΠΑ. Πήρε το όνομά της από τον Ernest Strubbe καλλιεργητή πολλών ποικιλιών dentiformis. Χρώμα βαθύ πορτοκαλί ως βαθύ κόκκινο. Διακοσμητικό και φαγώσιμο, κατάλληλο για αλεύρι.
DF 98538 Jerry Petersen- Blue (Zea mays dentiformis)
Σ
πάνια, παραδοσιακή ποικιλία από τις ΗΠΑ. Καλλιεργείται από τους ινδιάνους Χόπι. Στους αρχαίους ινδιάνους, το μπλε καλαμπόκι ήταν ένα δημοφιλές μέσο ανταλλαγής. Σε χρώμα σκούρο μπλε. Διακοσμητικό και φαγώσιμο, τρώγεται ψητό αλλά και παράγει μπλε αλεύρι για ταμάλες και τορτίγια. 
DF 98741 Trilogie
(Zea mays sacharata)
Γλυκό καλαμπόκι μεσαίου μεγέθους στις χρωματικές παραλλαγές λευκό, χάλκινο πορτοκαλί και κόκκινο. Πολύ όμορφο και πολύ χαριτωμένο.
Φαγώσιμο, πολύ γλυκό, βραστό, για σαλάτες, κονσέρβες.
Περιεχόμενο:
15 σπόροι
Περιεχόμενο:
15 σπόροι
Περιεχόμενο:
20 σπόροι

 

DF 98541 Double Standard
(Zea mays sacharata)
Παραδοσιακή ποικιλία από τις ΗΠΑ. Το πρώτο δίχρωμο καλαμπόκι ανοιχτής γονιμοποίησης. Διασταύρωση από την παραδοσιακή κίτρινη ποικιλία Burnell του 1900, από το Μέιν και της παραδοσιακής λευκής ποικιλίας από το St. Lawrence Valley της Νέας Υόρκης. Διακοσμητικό και φαγώσιμο, Γλυκό καλαμπόκι φαγητού. Εξαιρετική γεύση.
DF 98726 Painted Mountain
(Zea mays amylaceaa)
Παραδοσιακή ποικιλία από τις πιο δημοφιλείς παγκόσμια. Διαδεδομένη από την Βόρεια Αμερική ως τη Νότια Αφρική. Στενός καρπός, σε χρωματικές παραλλαγές με όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς. Διακοσμητικό και φαγώσιμο, τρώγεται βραστό και ψητό και είναι κατάλληλο για αλεύρι.
DF 98717 Morado
(Zea mays amylaceaa)
Παραδοσιακή ποικιλία του Περού. Καλλιεργείται στην περιοχή των Άνδεων της Νότιας Αμερικής, σε Περού, Βολιβία, Εκουαδόρ. Χρησιμοποιείται για το περίφημο ποτό "Chicha Morada" (ένα ποτό που γίνεται με βράζοντας μωβ καλαμπόκι με ανανά, κανέλα, γαρύφαλλο, και ζάχαρη). Επίσης χρησιμοποιείται σαν φυσική χρωστική για τρόφιμα και ποτά. Θεωρείται ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Διακοσμητικό και φαγώσιμο. Τρώγεται φρέσκο η για αλεύρι.
Περιεχόμενο:
20 σπόροι
Περιεχόμενο:
20 σπόροι
Περιεχόμενο:
15 σπόροι

 

DF 98753 Glass Gem
(Zea mays amylaceaa)
Ίσως το πιο όμορφο καλαμπόκι στον κόσμο, και το πιο περιζήτητο. Έγινε διάσημο το 2012 από μια φωτογραφία του που δημοσιεύτηκε στο facebook από τον Greg Schoen ιδιοκτήτη μιας μικρής εταιρείας σπόρων στις ΗΠΑ. Αυτός πήρε παραδοσιακούς σπόρους από τον Carl Barnes,  έναν γέρο Ινδιάνο  γεωργοκτηνοτρόφο και έβγαλε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Διακοσμητικό με ημιδιάφανους λαμπερούς σπόρους, σαν πετράδια, αλλά και φαγώσιμο, κατάλληλο για αλεύρι, για ψήσιμο και για ποπ κορν. Με τραγανή υφή και έντονη γεύση καλαμποκιού.
DF 98725 Hopi Purple
(Zea mays amylaceaa)
Πολύ σπάνια, παραδοσιακή ποικιλία από τις ΗΠΑ. Καλλιεργείται από τους  ινδιάνους Χόπι. Σε χρώμα σκούρο ροζ. Διακοσμητικό και φαγώσιμο, τρώγεται ψητό αλλά και παράγει αλεύρι για ταμάλες και τορτίγια. Με τραγανή υφή και γλυκιά καρυδάτη γεύση.
DF 98731 Lavender Parching Mandan
(Zea mays amylaceaa)
Παραδοσιακή σπάνια, ποικιλία των ΗΠΑ. από το 1935. Καλλιεργείται από τους  ινδιάνους Μανταν της Βόρειας Ντακότα. Σε χρώμα κόκκινο του πηλού. Διακοσμητικό και φαγώσιμο. Τρώγεται καβουρδισμένο, ψητό, η για αλεύρι.
Περιεχόμενο:
20 σπόροι
Περιεχόμενο:
20 σπόροι
Περιεχόμενο:
20 σπόροι

 

DF 98704 Jade Blue
(Zea mays sacharata)
Παραδοσιακή ποικιλία μινιατούρα. Ένα από τα λίγα γλυκά καλαμπόκια που μπορεί να καλλιεργηθεί και σε γλάστρα. Διακοσμητικό με μπλε σπόρους που παίρνουν το χρώμα του νεφρίτη όταν βράζουν. Φαγώσιμο, πολύ γλυκό, βραστό, για σαλάτες, κονσέρβες.
DF 98740 Sweet Red
(Zea mays sacharata)
Πολύ σπάνια ποικιλία. Μεγαλόκαρπο. Σε χρώμα σκούρο ροζ με λευκό φόντο. Διακοσμητικό και φαγώσιμο. Γλυκό καλαμπόκι φαγητού. Πάρα πολύ γλυκιά γεύση και άρωμα.
DF 98733 Black Aztec
(Zea mays sacharata)
Παραδοσιακή αμερικάνικη ποικιλία Λέγεται ότι έχει καλλιεργηθεί από τους Αζτέκους πριν από 2.000 χρόνια. Εμφανίστηκε εμπορικά από τον James Gregory JH στη δεκαετία του 1860, στην Μασαχουσέτη των ΗΠΑ. Χρώμα λευκό στο στάδιο του γάλακτος που γίνεται κατάμαυρο όταν ωριμάσει. Φαγώσιμο, πολύ γλυκό, φαγητού, κάνει εξαιρετικό μπλε καλαμποκάλευρο.
Περιεχόμενο:
20 σπόροι
Περιεχόμενο:
20 σπόροι
Περιεχόμενο:
20 σπόροι

 

DF 98710 Dakota Black
(Zea mays microsperma)
Παραδοσιακή σπάνια, ποικιλία των ΗΠΑ, των ινδιάνων Ντακότα. Σε χρώμα πολύ σκούρο, σχεδόν μαύρο. Διακοσμητικό και φαγώσιμο. Ειδικό για ποπ κορν.
DF 98747 Tom Thumb
(Zea mays microsperma)
Παραδοσιακή συμπαγής ποικιλία μινιατούρα. Αναπτύχθηκε από τον καθηγητή Meader, στο πανεπιστήμιο του Νιού Χάμσαϊρ των ΗΠΑ. Ανθεκτικό στο κρύο. Διακοσμητικό, σε πορτοκαλοκίτρινο χρώμα, με μικρούς καρπούς.  Φαγώσιμο, ειδικό για ποπ κορν.
DF 98701 Strawberry Popcorn
(Zea mays erverta globuli)
Παραδοσιακή συμπαγής ποικιλία μινιατούρα. Διακοσμητικό, σε σήμα φράουλας, με κόκκινους λαμπερούς σπόρους.   Φαγώσιμο, ειδικό για ποπ κορν.
Περιεχόμενο:
20 σπόροι
Περιεχόμενο:
20 σπόροι
Περιεχόμενο:
20 σπόροι

 

 

 

 

 

  ΣΠΟΡΟΙ - ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΣΠΟΡΩΝ

Simple Tabber Example

Διάφορα

ON LINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΘΟΦΟΡΩΝ ΘΑΜΝΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΟΦΟΡΩΝ ΘΑΜΝΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΦΥΤΩΝ
ΓΛΑΣΤΡΕΣ - ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ - ΦΥΤΟΔΟΧΕΙΑ
SPACE POST PLANTS - ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ
ΤΟ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥΣ
ΤΟ ΤΕΤΡΑΦΥΛΛΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ
ΤΟ ΑΕΡΟΦΥΤΟ ΝΕΠΤΟΥΝΟΥΣ
ΤΟ ΜΑΡΙΜΟ
FENG SHUI - ZEN ΚΗΠΟΣ - YIN YANG
BONSAI KIT - ΜΠΟΝΣΑΙ ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ
ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΦΥΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΓΥΑΛΑ)
ΑΕΡΟΦΥΤΑ ΤΙΛΑΝΣΙΕΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΓΥΑΛΑ)
ΑΕΡΟΦΥΤΑ ΤΙΛΑΝΣΙΕΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ (ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ DIY)
ΚΡΥΠΤΑΝΘΟΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΓΥΑΛΑ)
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΗΠΟΥ - ΝΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΩΤΙΚΑ
ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ
BIO PLANT TUNNEL - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΦΥΤΩΝ
ΜΙΝΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ CULTI CAVE
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΣΠΟΡΕΑΣ ΕΔΑΦΟΥΣ SUPER-SEEDER
ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ ΦΥΤΡΩΝ BIO-STARTER
Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ AQUAPERLA
ΣΕΤ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΠΕΣΙΑΛ

 

ON LINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΣΠΟΡΩΝ

ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ FIOREVIVO
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ SPERLI
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ DUERRSAMEN
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ BENARY
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ QUEDLINBURGER
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ GRAN RACCOLTO
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ EUROSELECT
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ SEEDSSELECT
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ BUONA LUNA
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ FARM
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ SPERLI
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ DUERR SAMEN
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ QUEDLINBURGER
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ - ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΑ
ΣΠΟΡΟΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΤΟΜΑΤΑΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ BUONA LUNA
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ SPERLI
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ DUERR SAMEN
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ BENARY
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΒΛΑΣΤΩΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ (ΦΥΤΡΑ)
ΣΠΟΡΟΙ ΦΑΓΩΣΙΜΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΦΑΓΩΣΙΜΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΠΟΝΙΩΝ, ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΠΑΣΣΙΦΛΟΡΑΣ, ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ, ΦΑΓΩΣΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ KINOA, ΦΑΓΩΣΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΦΑΓΩΣΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΓΩΣΙΜΩΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΗΛΙΑΝΘΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΤΡΟΠΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΠΡΩΤΕΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΚΣΙΑΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΩΝ ΦΥΤΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ BONSAI
ΣΠΟΡΟΙ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ, ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ TROPICA
ΣΠΟΡΟΙ ΒΟΤΑΝΩΝ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ, ΜΕΛΙΣΣΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ TK
ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΧΥΦΥΤΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΝΟΥΦΑΡΩΝ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΑΡΩΝ ΦΥΤΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΦΟΙΝΙΚΟΕΙΔΩΝ ΔΡΑΚΑΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥ
ΣΠΟΡΟΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ - ΓΚΑΖΟΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΣΕ ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ
ΣΠΟΡΕΙΑ - ΘΕΡΜΟΣΠΟΡΕΙΑ, ΧΩΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΡΙΑ - ΡΙΖΩΤΗΡΙΑ, ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΗΚΕΣ ΣΠΟΡΩΝ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...


 

Μήπως το λουλούδι σας αρρώστησε;

Ρωτήστε τον γιατρό των λουλουδιών. Κλικ στην εικόνα

Τώρα ο Γιατρός των λουλουδιών λύνει τις απορίες σας και on-line!
Κλικ εδώ!


 
ΑΓΟΡΕΣ...

BONSAI KIT - ΜΠΟΝΣΑΙ ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ

 

Valentine.gr/The Greek Flowers Portal
....

Home | Information | Advertise | Contact Us | Greek Version | English Version