Valentine.gr/The Greek Flowers Portal
 

flaglogo-gr.bmp (910 bytes)  

Unitedkingdom_sm.gif (528 bytes)  

Welcome To The Greek Flowers Portal

Home   Info   Contact   E-shop

   

  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Valentine.gr  

ΤΟ ΤΕΤΡΑΦΥΛΛΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ
Το Τετράφυλλο Τριφύλλι

Περιγραφή: 

Το Τετράφυλλο Τριφύλλι διατίθεται σε γλαστράκι με χώμα και βολβούς και ένα πλαστικό κασπώ συσκευασμένα σε μια πλαστική γυάλα. Όλα αυτά μαζί με τις οδηγίες φύτευσης περιέχονται συσκευασμένο σε ξύλινο κασελάκι. Τοποθετήστε το χώμα στο γλαστράκι, φυτέψτε τους βολβούς και σκεπάστε με χώμα. Τοποθετήστε το γλαστράκι  μέσα στο ειδικό πλαστικό κασπώ αποστράγγισης και ποτίστε. Τοποθετήστε το κασπώ μέσα στην γυάλα. Σε δύο εβδομάδες περίπου οι βολβοί θα φυτρώσουν. Διατηρήστε τη γυάλα με το γλαστράκι σε μέρος φωτεινό και ποτίζετε περιοδικά χωρίς να το παρακάνετε. Αν το φυτό σας μεγαλώσει μπορείτε να το βγάλετε από τη γυάλα. Μεταφυτέψετε σε μεγαλύτερη γλάστρα για να αναπτυχθεί περισσότερο και μπορείτε επίσης να το διατηρήσετε έξω. Το φυτό συνήθως ανθίζει άνοιξη - καλοκαίρι. Μετά την ανθοφορία το φύλλωμα θα αρχίσει να κιτρινίζει. Μπορείτε τότε να κόψετε τα φύλλα και να τα διατηρήσετε σαν αποξηραμένα. Αφού κόψετε τα φύλλα, σταματήστε το πότισμα και αφήστε το χώμα να στεγνώσει. Μπορείτε τότε να βγάλετε τους βολβούς από το χώμα, να τους τυλίξετε σε ένα στεγνό χαρτάκι και να τους ξαναβάλετε στη γυάλα και μετά στο κασελάκι. Μετά από 1-2 μήνες μπορείτε να τους φυτέψετε πάλι σε νέο χώμα και να περιμένετε τα νέα σας τετράφυλλα τριφύλλια.

Το σετ περιλαμβάνει:

Ξύλινο κασελάκι με πλαστική επένδυση
Μια διάφανη γυάλα που περιέχει ένα πλαστικό κασπώ, ένα γλαστράκι, ένα σακουλάκι με χώμα φύτευσης και 3 βολβούς από τετράφυλλο τριφύλλι.
Έντυπες πληροφορίες για το Τετράφυλλο Τριφύλλι

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
Ξύλινο κασελάκι με
Τεράφυλλο Τριφύλλι
Μόνο 15.00 €

Μια καταπληκτική προσφορά για το σπίτι σας μια θαυμάσια ιδέα για δώρο!

Το Τετράφυλλο Τριφύλλι είναι φυλαχτό και γούρι. Όταν δοθεί σε κάποιον ως δώρο έχει τη δύναμή να εξασφαλίζει την καλή τύχη.

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 80,00€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

 

Ότι θέλατε να ξέρετε για το Τετράφυλλο Τριφύλλι

Το τετράφυλλο τριφύλλι είναι ένα παγκόσμια αποδεκτό σύμβολο της καλής τύχης και η προέλευσής του ανάγεται στην αρχαιότητα. Σύμφωνα με το μύθο, η Εύα κρατούσε ένα τετράφυλλο τριφύλλι, όταν έφυγε από τον κήπο της Εδέμ.

Τα πέταλα ενός τρίφυλλου τριφυλλιού αναπαριστούν την τριαδικότητα, τα τρία στοιχεία της Αγ. Τριάδος. Αλλά ποια είναι η ιστορία που συνοδεύει τα τετράφυλλα τριφύλλια, ώστε να θεωρούνται τυχερά φυλαχτά; Αφού εδώ, ο ισχύων αριθμός είναι το τέσσερα, η ιστορία που βρίσκεται πίσω από τα τετράφυλλα τριφύλλια ως τυχερά φυλαχτά, είναι σαφώς διαφορετική από την τριαδική παράδοση του τριφυλλιού. Πράγματι, η ερμηνεία που "περιβάλλει" τα τετράφυλλα τριφύλλια προηγείται χρονικά του χριστιανισμού και κρατά από την ειδωλολατρική περίοδο, όπου τα τετράφυλλα τριφύλλια ήταν κέλτικα φυλαχτά.

Η κέλτικη κυριαρχία επεκτάθηκε κάποτε σε ολόκληρη την δυτική Ευρώπη. Ήταν οι Δρυίδες (Κέλτες ιερείς) που έτρεφαν μεγάλη εκτίμηση για
τα τετράφυλλα τριφύλλια, τα ανέδειξαν σαν φυλαχτά των Κελτών και τα χρησιμοποιούσαν σαν ισχυρά αντίδοτα ενάντια στα κακόβουλα πνεύματα. οι Δρυίδες πίστευαν πως αυτός που κρατούσε τετράφυλλο τριφύλλι μπορούσε να βλέπει φαντάσματα που δεν μπορούσαν να βλέπουν οι άλλοι. Τα κέλτικα φυλαχτά είναι η αρχή της παράδοσης των τετράφυλλων τριφυλλιών, που λέει πως έχουν τη δύναμή να εξασφαλίζουν την καλή τύχη.

Το πνεύμα μυστηρίου που τυλίγει το τετράφυλλο τριφύλλι συνεχίζεται μέχρι σήμερα, αφού η εύρεση ενός πραγματικά τετράφυλλο τριφυλλιού είναι ακόμα ένα σπάνιο περιστατικό και οιωνός καλής τύχης.

Τα τέσσερα φύλλα των τετράφυλλων τριφυλλιών εκπροσωπούν την πίστη, την ελπίδα, την αγάπη και την τύχη.

Όπως λέει και το ποιηματάκι:

Το ένα φύλλο είναι για την ΠΙΣΤΗ...
Το δεύτερο για την ΕΛΠΙΔΑ...
Το τρίτο συμβολίζει την ΑΓΑΠΗ...
Και το τέταρτο κράτα το για "ΓΟΥΡΙ"! 

Στην ελληνική λαϊκή παράδοση το τετράφυλλο τριφύλλι εκτός από το γούρι που φέρνει, είναι και ανεκτίμητο ερωτικό φίλτρο. Αν δε αποκτηθεί την Πρωτομαγιά ή το Πάσχα, και «αστριστεί» επί τρία Σαββατόβραδα πάνω σε κόκκινο πανί και «λειτουργηθεί κρυφά σαράντα φορές», τότε το αγαποβότανο αυτό αποκτά πολύ μεγάλη μαγική δύναμη. Κανένας ερωτικός στόχος δεν αντιστέκεται, καμία κλειδωνιά δε μένει κλειστή μπροστά του, και σου φανερώνονται όλοι οι κρυμμένοι θησαυροί. 

Ένα... τετράφυλλο τριφύλλι, που έχει μάλιστα τα φυλλαράκια του σε σχήμα καρδιάς, είναι σπάνιο και είναι πάντοτε τυχερός όποιος το αποχτάει. 

Σήμερα το τετράφυλλο τριφύλλι έχει συνδεθεί με το feng shui και είναι παγκόσμια αναγνωρισμένο σαν ένα σύμβολο καλοτυχίας.


 

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα :
Tηλ. 23310 60629
E-mail : sales@valentine.gr
 

 

 

  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Simple Tabber Example

Διάφορα

ON LINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΘΟΦΟΡΩΝ ΘΑΜΝΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΟΦΟΡΩΝ ΘΑΜΝΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΦΥΤΩΝ
ΓΛΑΣΤΡΕΣ - ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ - ΦΥΤΟΔΟΧΕΙΑ
SPACE POST PLANTS - ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ
ΤΟ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥΣ
ΤΟ ΤΕΤΡΑΦΥΛΛΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ
ΤΟ ΑΕΡΟΦΥΤΟ ΝΕΠΤΟΥΝΟΥΣ
ΤΟ ΜΑΡΙΜΟ
FENG SHUI - ZEN ΚΗΠΟΣ - YIN YANG
BONSAI KIT - ΜΠΟΝΣΑΙ ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ
ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΦΥΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΓΥΑΛΑ)
ΑΕΡΟΦΥΤΑ ΤΙΛΑΝΣΙΕΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΓΥΑΛΑ)
ΑΕΡΟΦΥΤΑ ΤΙΛΑΝΣΙΕΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ (ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ DIY)
ΚΡΥΠΤΑΝΘΟΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΓΥΑΛΑ)
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΗΠΟΥ - ΝΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΩΤΙΚΑ
ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ
BIO PLANT TUNNEL - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΦΥΤΩΝ
ΜΙΝΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ CULTI CAVE
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΣΠΟΡΕΑΣ ΕΔΑΦΟΥΣ SUPER-SEEDER
ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ ΦΥΤΡΩΝ BIO-STARTER
Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ AQUAPERLA
ΣΕΤ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΠΕΣΙΑΛ

  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...


 

Μήπως το λουλούδι σας αρρώστησε;

Ρωτήστε τον γιατρό των λουλουδιών. Κλικ στην εικόνα

Τώρα ο Γιατρός των λουλουδιών λύνει τις απορίες σας και on-line!
Κλικ εδώ!


 

Valentine.gr/The Greek Flowers Portal
....

Home | Information | Advertise | Contact Us | Greek Version | English Version