Valentine.gr/The Greek Flowers Portal
 

flaglogo-gr.bmp (910 bytes)  

Unitedkingdom_sm.gif (528 bytes)  

Welcome To The Greek Flowers Portal

Home   Info   Contact   E-shop

   

  ΣΠΟΡΟΙ - ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΣΠΟΡΩΝ

Valentine.gr  

ΣΠΟΡΟΙ ΦΑΓΩΣΙΜΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
Σπόροι φαγώσιμων μανιταριών σε κουτί με υπόστρωμα BIO

Σελίδα 8

Οι σπόροι φαγώσιμων μανιταριών είναι μια πρόκληση για τους ερασιτέχνες κηπουρούς αλλά και γι' αυτούς που θέλουν φρέσκα μανιτάρια στην κουζίνα τους. Τα φαγώσιμα μανιτάρια είναι τροφή υψηλής διατροφικής αξίας, αφού περιέχουν πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Μπορούν να καλλιεργηθούν εύκολα σε περιορισμένο χώρο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει δύο διαφορετικές ποικιλίες μανιταριών για ακόμα περισσότερες επιλογές στις μαγειρικές συνταγές σας.

Σπόροι ήμερων μανιταριών ανώτερης ποιότητας, βιολογικής καλλιέργειας, συσκευασίας προελεύσεως Ολλανδίας. Κάθε συσκευασία αποτελείται από ένα χαρτονένιο κουτί με πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκο, πλαστική σακούλα με υπόστρωμα φύτευσης (πριονίδι) ΒΙΟ, εμβολιασμένο με μυκήλιο, μια πλαστική τάπα  και χάρτινο καπάκι με αναδιπλούμενες γωνίες και τρύπες αερισμού. Συνοδεύονται από φωτογραφία και οδηγίες φύτευσης. Είναι διαθέσιμοι όλο το χρόνο, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνα και άνοιξη και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 23310 60629 ή με e-mail στο sales@valentine.gr. Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας ανάλογα με την επιλογή σας. Η παράδοση γίνεται με courier στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε εντός μίας εβδομάδας ανάλογα με τη σειρά προτεραιότητας της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει περιορισμός ποσότητας. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 80 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

PLEUROTUS
(Pleurotus Ostreatus)
SHII-TAKE
(Lentinus Edodes)
ΚΩΔΙΚΟΣ: P20460 ΤΙΜΗ: 35,00€ ΚΩΔΙΚΟΣ: P20470 ΤΙΜΗ: 35,00€

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ MYFUNGI ΒΙΟ PLEUROTUS

Το MYFUNGHI ΒΙΟ PLEUROTUS αποτελείται:

1. Χαρτονένιο καπάκι με τρύπες εξαερισμού και πτυσσόμενες γωνίες
2. Πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκος 
3. Πλαστική κίτρινη τάπα
4. Πλαστική σακούλα με υπόστρωμα φύτευσης (πριονίδι) εμβολιασμένο με μυκήλιο
5. Έντυπες οδηγίες χρήσης

Εισαγωγή

- Ανοίξτε το κουτί και βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό του είναι εντάξει. Μην εκπλαγείτε αν κάποια μανιτάρια έχουν ήδη αναπτυχθεί στην σακούλα δεδομένου ότι αυτό δεν θα έχει καμία επίδραση στην περαιτέρω καλλιέργεια. Το μυκήλιο είναι ήδη προετοιμασμένο στο υπόστρωμα για να μπορέσετε να αρχίσετε την καλλιέργεια αμέσως.

Η καλλιέργεια μέχρι την πρώτη συγκομιδή:

1. Βγάλτε την πλαστική σακούλα με το υπόστρωμα φύτευσης από το κουτί και ανοίξτε την. Αφαιρέστε προσεκτικά το υπόστρωμα από την σακούλα (ολόκληρο, χωρίς να διαλυθεί) και τοποθετήστε το πάλι μέσα στο κουτί ακριβώς όπως ήταν (με την ίδια πλευρά προς τα επάνω). 

2. Αφαιρέστε τυχόν μανιτάρια που έχουν ήδη αναπτυχθεί. Θα είστε σε θέση να συλλέξετε πολλά μανιτάρια αργότερα.

3. Πάρτε το πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκο (με το κοίλο μέρος προς τα πάνω) και στερεώστε το μέσα στο χαρτονένιο καπάκι συσκευασίας στο πάνω μέρος του. Πιέστε προς τα μέσα τις 4 πάνω πτυσσόμενες γωνίες του χαρτονένιου κουτιού συσκευασίας για να σφηνώσει και να σταθεροποιηθεί το πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκος (A). Το πλαστικό καπάκι έχει σταθεροποιηθεί τώρα και κρέμεται σφιχτά πάνω στο χαρτονένιο καπάκι συσκευασίας όπου θα λειτουργεί ως δεξαμενή νερού (B).

4. Τώρα πιέστε προσεκτικά τις διάτρητες τρύπες (6 συνολικά) στις πλευρές από το χαρτονένιο καπάκι. Αυτές οι τρύπες θα εξασφαλίσουν αργότερα τον απαιτούμενο εξαερισμό και θα διατηρήσουν το σωστό επίπεδο του CO2.

5. Στη συνέχεια πιέστε επίσης προς τα μέσα και τις 4 κάτω πτυσσόμενες γωνίες. Το χαρτονένιο καπάκι συσκευασίας μπορεί τώρα να εφαρμόσει, με τις κάτω πτυσσόμενες γωνίες του, πάνω στο κουτί με το υπόστρωμα φύτευσης, αφήνοντας το σύστημα κλειστό, αλλά επιτρέποντας την κυκλοφορία του αέρα (C).

6. Μέσα από την τρύπα στο πάνω μέρος του χαρτονένιου κουτιού συσκευασίας, ρίξτε 100 ml νερού στο πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκο (δεξαμενή νερού) (D που είναι στερεωμένο κάτω από αυτό. Στη συνέχεια, κλείστε την τρύπα με την κίτρινη πλαστική τάπα. Καθ 'όλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. φροντίστε να υπάρχει πάντα ένα λεπτό στρώμα νερού στη δεξαμενή νερού. 

7. Βάλτε το σύστημα καλλιέργειας σε ένα μέρος με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
• θερμοκρασία περιβάλλοντος 15 ° -20 ° Κελσίου
• Φως, αλλά χωρίς άμεση ηλιακή ακτινοβολία (Π.χ., ένα παράθυρο στη βόρεια πλευρά του σπιτιού)
• Μακριά από ρεύμα αέρα
• Μακριά από εστίες και συσκευές θέρμανσης

(A) (B)

(C) (D)

8. Ψεκάζετε ελαφρά με ένα βαποριζατέρ με καθαρό νερό το υπόστρωμα καλλιέργειας κάθε ημέρα 2 φορές (ίσα ίσα να δροσίσει ελαφρά). Βεβαιωθείτε ότι δεν μαζεύεται νερό στο πάτο του κουτιού, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να εμφανιστεί μούχλα.

9. Μόλις τα μανιτάρια γίνουν τόσο μεγάλα που η ανάπτυξή τους εμποδίζεται από το χαρτονένιο καπάκι, τότε θα αφαιρέσετε το καπάκι. Αποθηκεύστε το σε ασφαλές μέρος, καθώς θα το χρειαστείτε για τις επόμενες συγκομιδές.

10. Τα μανιτάρια μπορεί να σχηματιστούν σε ομάδες σαν τσαμπιά και να γέρνουν ελαφρά προς τα κάτω. Θα είναι σχεδόν έτοιμα όταν έχουν μια διάμετρο περίπου 4-6 εκατοστά. Μην περιμένετε πάρα πολύ μέχρι να τα κόψετε γιατί από αυτό το σημείο και μετά θα συνεχίσουν να αυξάνονται σε μέγεθος, αλλά όχι σε βάρος. Το χρώμα των μανιταριών θα γίνει σιγά-σιγά ανοιχτότερο. Αν τα αφήσετε να παραωριμάσουν θα εξαντλήσετε το υλικό που υπάρχει στο υπόστρωμα χωρίς λόγο, και θα υπάρξει κίνδυνος τα μανιτάρια να σκορπίσουν σπόρια. Φροντίστε να ολοκληρώσετε την συγκομιδή μέσα σε λίγες μέρες (περίπου μία εβδομάδα).

Μετά τη συγκομιδή:

11. Το κουτί με το υπόστρωμα πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά μετά τη συγκομιδή. Αφαιρέστε προσεκτικά
όλα τα υπολείμματα από τα μανιτάρια που έχετε ήδη συλλέξει και ότι άλλο περισσεύει.

12. Αφήστε το κουτί με το υπόστρωμα να στεγνώσει για 10 ημέρες χωρίς το χαρτονένιο καπάκι και χωρίς το πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκο (μην το τοποθετείτε σε άμεσο ηλιακό φως, ή σε μια ζεστή θέση). Αυτό θα
προλάβει τον σχηματισμό βακτηρίων και μούχλας.

13. Μετά από αυτές τις 10 ημέρες, ρίξτε στο κουτί με το υπόστρωμα καθαρό, κρύο νερό της βρύσης μέχρι όλο το υπόστρωμα να βυθιστεί στο νερό. Εάν είναι απαραίτητο, τοποθετήστε κάτι βαρύ πάνω από το υπόστρωμα για να εξασφαλίσετε ότι ρούφηξε παντού νερό. Αφήστε το υπόστρωμα βυθισμένο στο νερό για
24 ώρες, και στη συνέχεια απομακρύνετε το υπόλοιπο νερό που περισσεύει. Το υπόστρωμα τώρα έχει την απαραίτητη υγρασία για να ενεργοποιηθεί πάλι.

14. Τοποθετήστε το κουτί με το υπόστρωμα στην θέση που το είχατε πριν από την πρώτη συγκομιδή, σκεπάστε το με το χαρτονένιο καπάκι στο οποίο έχετε τοποθετήσει πάλι την δεξαμενή νερού και επαναλάβατε τις οδηγίες καλλιέργειας ξεκινώντας από το βήμα 6.

15. Τα πρώτα κουμπιά θα εμφανιστούν μετά από περίπου 10 ημέρες, και τα κουμπιά αυτά θα εξελιχθούν σε
μανιτάρια σε περίπου 4-5 ημέρες.

16. Αν χειρίζεστε σωστά το υπόστρωμα καλλιέργειας, και αν είναι οι συνθήκες του περιβάλλοντος καλές, θα είστε σε θέση να αποκτήσετε 3-4 συγκομιδές με αυτόν τον τρόπο.

17. Μετά την τελευταία συγκομιδή, μπορείτε να συνδυάσετε το υπόστρωμα καλλιέργειας με την καλλιέργεια γης και να το χρησιμοποιήσετε στον κήπο για τη βελτίωση του εδάφους.


 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΤΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ MYFUNGI ΒΙΟ SHIITAKE

Το MYFUNGHI ΒΙΟ SHIITAKE αποτελείται:

1. Χαρτονένιο καπάκι με τρύπες εξαερισμού και πτυσσόμενες γωνίες
2. Πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκος 
3. Πλαστική κίτρινη τάπα
4. Πλαστική σακούλα με υπόστρωμα φύτευσης (πριονίδι) εμβολιασμένο με μυκήλιο
5. Έντυπες οδηγίες χρήσης

Εισαγωγή

- Ανοίξτε το κουτί και βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό του είναι εντάξει. Μην εκπλαγείτε αν το μυκήλιο έχει ήδη αναπτυχθεί σε άφθονο λευκό-καφέ χρώμα ή αν κάποια μανιτάρια έχουν ήδη αναπτυχθεί στην σακούλα δεδομένου ότι αυτό δεν θα έχει καμία επίδραση στην περαιτέρω καλλιέργεια. Το μυκήλιο είναι ήδη προετοιμασμένο στο υπόστρωμα για να μπορέσετε να αρχίσετε την καλλιέργεια αμέσως.

- Η καλλιέργεια μπορεί να ξεκινήσει μόνο όταν το χρώμα στη υπόστρωμα της σακούλας είναι σκούρο καφέ. Δεδομένου ότι το μυκήλιο πρέπει να είναι κατάλληλα ωριμασμένο, η καλλιέργεια δεν πρέπει να ξεκινήσει νωρίτερα και γι' αυτό είναι πιθανό ότι θα πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο μέχρι το υπόστρωμα να πάρει το κατάλληλο σκούρο καφέ χρώμα. Το χρώμα θα προσδιορίσει πότε θα ξεκινήσετε την καλλιέργεια. Από την ημέρα που το χρώμα γίνει σκούρο καφέ μπορείτε να αρχίσετε την καλλιέργεια άμεσα ή μέχρι τουλάχιστον 1,5 - 2 μήνες μετά την ημερομηνία αυτή.

Η καλλιέργεια μέχρι την πρώτη συγκομιδή:

1. Αν το υπόστρωμα φύτευσης στη σακούλα έχει πάρει το κατάλληλο σκούρο καφέ χρώμα, Βγάλτε την πλαστική σακούλα με το υπόστρωμα φύτευσης από το κουτί και ανοίξτε την. Αφαιρέστε προσεκτικά το υπόστρωμα από την σακούλα (ολόκληρο, χωρίς να διαλυθεί) και τοποθετήστε το πάλι μέσα στο κουτί ακριβώς όπως ήταν (με την ίδια πλευρά προς τα επάνω).

2. Αφαιρέστε τυχόν μανιτάρια που έχουν ήδη αναπτυχθεί. Θα είστε σε θέση να συλλέξετε πολλά μανιτάρια αργότερα.

3. Επειδή ότι ο σχηματισμός των κουμπιών του μανιταριού shiitake χρειάζεται κάποια δόνηση ή κίνηση για να  ξεκινήσει, σηκώστε με τα δύο χέρια το κουτί με το υπόστρωμα σε ύψος 5-10 εκατοστά από το έδαφος και αφήστε το να πέσει πάλι ομοιόμορφα στο έδαφος.

4. Πάρτε το πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκο (με το κοίλο μέρος προς τα πάνω) και στερεώστε το μέσα στο χαρτονένιο καπάκι συσκευασίας στο πάνω μέρος του. Πιέστε προς τα μέσα τις 4 πάνω πτυσσόμενες γωνίες του χαρτονένιου κουτιού συσκευασίας για να σφηνώσει και να σταθεροποιηθεί το πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκος (A). Το πλαστικό καπάκι έχει σταθεροποιηθεί τώρα και κρέμεται σφιχτά πάνω στο χαρτονένιο καπάκι συσκευασίας όπου θα λειτουργεί ως δεξαμενή νερού (B). Τώρα πιέστε προσεκτικά τις διάτρητες τρύπες (6 συνολικά) στις πλευρές από το χαρτονένιο καπάκι. Αυτές οι τρύπες θα εξασφαλίσουν αργότερα τον απαιτούμενο εξαερισμό και θα διατηρήσουν το σωστό επίπεδο του CO2.

5. Στη συνέχεια πιέστε επίσης προς τα μέσα και τις 4 κάτω πτυσσόμενες γωνίες. Το χαρτονένιο καπάκι συσκευασίας μπορεί τώρα να εφαρμόσει, με τις κάτω πτυσσόμενες γωνίες του, πάνω στο κουτί με το υπόστρωμα φύτευσης, αφήνοντας το σύστημα κλειστό, αλλά επιτρέποντας την κυκλοφορία του αέρα (C).

6. Μέσα από την τρύπα στο πάνω μέρος του χαρτονένιου κουτιού συσκευασίας, ρίξτε 100 ml νερού στο πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκο (δεξαμενή νερού) (D που είναι στερεωμένο κάτω από αυτό. Στη συνέχεια, κλείστε την τρύπα με την κίτρινη πλαστική τάπα. Καθ 'όλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. φροντίστε να υπάρχει πάντα ένα λεπτό στρώμα νερού στη δεξαμενή νερού. 

7. Βάλτε το σύστημα καλλιέργειας σε ένα μέρος με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
• θερμοκρασία περιβάλλοντος 15 ° -20 ° Κελσίου
• Φως, αλλά χωρίς άμεση ηλιακή ακτινοβολία (Π.χ., ένα παράθυρο στη βόρεια πλευρά του σπιτιού)
• Μακριά από ρεύμα αέρα
• Μακριά από εστίες και συσκευές θέρμανσης

(A) (B)

(C) (D)

8. Ψεκάζετε ελαφρά με ένα βαποριζατέρ με καθαρό νερό το υπόστρωμα καλλιέργειας κάθε ημέρα 2 φορές (ίσα ίσα να δροσίσει ελαφρά). Βεβαιωθείτε ότι δεν μαζεύεται νερό στο πάτο του κουτιού, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να εμφανιστεί μούχλα.

9. Μόλις τα μανιτάρια γίνουν τόσο μεγάλα που η ανάπτυξή τους εμποδίζεται από το χαρτονένιο καπάκι, τότε θα αφαιρέσετε το καπάκι. Αποθηκεύστε το σε ασφαλές μέρος, καθώς θα το χρειαστείτε για τις επόμενες συγκομιδές.

10. Τα μανιτάρια μπορεί να σχηματιστούν σε ομάδες σαν τσαμπιά και να γέρνουν ελαφρά προς τα κάτω. Θα είναι σχεδόν έτοιμα όταν έχουν μια διάμετρο περίπου 4-6 εκατοστά. Μην περιμένετε πάρα πολύ μέχρι να τα κόψετε γιατί από αυτό το σημείο και μετά θα συνεχίσουν να αυξάνονται σε μέγεθος, αλλά όχι σε βάρος. Το χρώμα των μανιταριών θα γίνει σιγά-σιγά ανοιχτότερο. Αν τα αφήσετε να παραωριμάσουν θα εξαντλήσετε το υλικό που υπάρχει στο υπόστρωμα χωρίς λόγο, και θα υπάρξει κίνδυνος τα μανιτάρια να σκορπίσουν σπόρια. Φροντίστε να ολοκληρώσετε την συγκομιδή μέσα σε λίγες μέρες (περίπου μία εβδομάδα).

Μετά τη συγκομιδή:

11. Το κουτί με το υπόστρωμα πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά μετά τη συγκομιδή. Αφαιρέστε προσεκτικά
όλα τα υπολείμματα από τα μανιτάρια που έχετε ήδη συλλέξει και ότι άλλο περισσεύει.

12. Αφήστε το κουτί με το υπόστρωμα να στεγνώσει για 10 ημέρες χωρίς το χαρτονένιο καπάκι και χωρίς το πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκο (μην το τοποθετείτε σε άμεσο ηλιακό φως, ή σε μια ζεστή θέση). Αυτό θα
προλάβει τον σχηματισμό βακτηρίων και μούχλας.

13. Μετά από αυτές τις 10 ημέρες, ρίξτε στο κουτί με το υπόστρωμα καθαρό, κρύο νερό της βρύσης μέχρι όλο το υπόστρωμα να βυθιστεί στο νερό. Εάν είναι απαραίτητο, τοποθετήστε κάτι βαρύ πάνω από το υπόστρωμα για να εξασφαλίσετε ότι ρούφηξε παντού νερό. Αφήστε το υπόστρωμα βυθισμένο στο νερό για
24 ώρες, και στη συνέχεια απομακρύνετε το υπόλοιπο νερό που περισσεύει. Το υπόστρωμα τώρα έχει την απαραίτητη υγρασία για να ενεργοποιηθεί πάλι.

14. Τοποθετήστε το κουτί με το υπόστρωμα στην θέση που το είχατε πριν από την πρώτη συγκομιδή, σκεπάστε το με το χαρτονένιο καπάκι στο οποίο έχετε τοποθετήσει πάλι την δεξαμενή νερού και επαναλάβατε τις οδηγίες καλλιέργειας ξεκινώντας από το βήμα 6.

15. Τα πρώτα κουμπιά θα εμφανιστούν μετά από περίπου 10 ημέρες, και τα κουμπιά αυτά θα εξελιχθούν σε
μανιτάρια σε περίπου 4-5 ημέρες.

16. Αν χειρίζεστε σωστά το υπόστρωμα καλλιέργειας, και αν είναι οι συνθήκες του περιβάλλοντος καλές, θα είστε σε θέση να αποκτήσετε 3-4 συγκομιδές με αυτόν τον τρόπο.

17. Μετά την τελευταία συγκομιδή, μπορείτε να συνδυάσετε το υπόστρωμα καλλιέργειας με την καλλιέργεια γης και να το χρησιμοποιήσετε στον κήπο για τη βελτίωση του εδάφους.

 

 

  ΣΠΟΡΟΙ - ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΣΠΟΡΩΝ

Simple Tabber Example

Διάφορα

ON LINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΘΟΦΟΡΩΝ ΘΑΜΝΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΟΦΟΡΩΝ ΘΑΜΝΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΦΥΤΩΝ
ΓΛΑΣΤΡΕΣ - ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ - ΦΥΤΟΔΟΧΕΙΑ
SPACE POST PLANTS - ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ
ΤΟ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥΣ
ΤΟ ΤΕΤΡΑΦΥΛΛΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ
ΤΟ ΑΕΡΟΦΥΤΟ ΝΕΠΤΟΥΝΟΥΣ
ΤΟ ΜΑΡΙΜΟ
FENG SHUI - ZEN ΚΗΠΟΣ - YIN YANG
BONSAI KIT - ΜΠΟΝΣΑΙ ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ
ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΦΥΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΓΥΑΛΑ)
ΑΕΡΟΦΥΤΑ ΤΙΛΑΝΣΙΕΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΓΥΑΛΑ)
ΑΕΡΟΦΥΤΑ ΤΙΛΑΝΣΙΕΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ (ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ DIY)
ΚΡΥΠΤΑΝΘΟΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΓΥΑΛΑ)
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΗΠΟΥ - ΝΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΩΤΙΚΑ
ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ
BIO PLANT TUNNEL - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΦΥΤΩΝ
ΜΙΝΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ CULTI CAVE
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΣΠΟΡΕΑΣ ΕΔΑΦΟΥΣ SUPER-SEEDER
ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ ΦΥΤΡΩΝ BIO-STARTER
Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ AQUAPERLA
ΣΕΤ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΠΕΣΙΑΛ

 

ON LINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΣΠΟΡΩΝ

ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ FIOREVIVO
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ SPERLI
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ DUERRSAMEN
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ BENARY
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ QUEDLINBURGER
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ GRAN RACCOLTO
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ EUROSELECT
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ SEEDSSELECT
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ BUONA LUNA
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ FARM
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ SPERLI
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ DUERR SAMEN
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ KIEPENKERL
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ QUEDLINBURGER
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ - ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΑ
ΣΠΟΡΟΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΤΟΜΑΤΑΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ BUONA LUNA
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ FARM
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ SPERLI
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ DUERR SAMEN
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ BENARY
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΒΛΑΣΤΩΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ (ΦΥΤΡΑ)
ΣΠΟΡΟΙ ΦΑΓΩΣΙΜΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΦΑΓΩΣΙΜΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΠΟΝΙΩΝ, ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΠΑΣΣΙΦΛΟΡΑΣ, ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ, ΦΑΓΩΣΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ KINOA, ΦΑΓΩΣΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΦΑΓΩΣΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΓΩΣΙΜΩΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΗΛΙΑΝΘΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΤΡΟΠΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΑΜΑΡΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΠΡΩΤΕΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΚΣΙΑΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΩΝ ΦΥΤΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ BONSAI
ΣΠΟΡΟΙ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ, ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ TROPICA
ΣΠΟΡΟΙ ΒΟΤΑΝΩΝ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ, ΜΕΛΙΣΣΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ TK
ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΧΥΦΥΤΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΝΟΥΦΑΡΩΝ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΑΡΩΝ ΦΥΤΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΦΟΙΝΙΚΟΕΙΔΩΝ ΔΡΑΚΑΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥ
ΣΠΟΡΟΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ - ΓΚΑΖΟΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΣΕ ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ
ΣΠΟΡΕΙΑ - ΘΕΡΜΟΣΠΟΡΕΙΑ, ΧΩΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΡΙΑ - ΡΙΖΩΤΗΡΙΑ, ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΗΚΕΣ ΣΠΟΡΩΝ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...


 

Μήπως το λουλούδι σας αρρώστησε;

Ρωτήστε τον γιατρό των λουλουδιών. Κλικ στην εικόνα

Τώρα ο Γιατρός των λουλουδιών λύνει τις απορίες σας και on-line!
Κλικ εδώ!


 

Valentine.gr/The Greek Flowers Portal
....

Home | Information | Advertise | Contact Us | Greek Version | English Version